Stravovanie - Úrad SAV

   Aktuálny jedálny lístok 
   Budúci týždeň varíme 
   -------------------------------------------
   Oznamy       NEW


Jedáleň - Úrad SAV,
Štefániková 49,
Bratislava

 



Jedálny lístok na dni: 18.09.2017 - 22.09.2017

   SLOVENSKÁ AKADÉMIA VIED,  ŠTEFÁNIKOVÁ 49, 814 38 BRATISLAVA

Jedálny lístok

 

 

 

hmotnosť

alergény

Pondelok

18.9.2017

Polievka brokolicová

 

1/ Kuracie prsia so syrom a šunkou, dusená ryža, šalát

2/ Dusená zelenina volské oko, zemiaky

3/ Bravčový guláš, halušky

 

0,35/40

 

150/190/150

250/1ks/260

150/200/250

1,7

 

1,7

1,3

1,3,7

Utorok

19.5.9.2017

Polievka rybacia

 

1/ Hovädzia sviečková na smotane, knedľa

2/ Granatiersky pochod, kyslá uhorka

3/ Bravčová salašnícka pochúťka, zemiaky, šalát

4/ Kurací steak, zeleninový šalát, rožok

 

0,35/40

 

150/200/190

420/100

150/260/150

200/250/60

1,4,9

 

1,3,7

1,3

1,7

1

Streda

20.9.2017

Polievka slepačia s niťovkami

 

1/ Koložvárska kapusta, zemiaky

2/ Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

3/ Mexický hovädzí guláš, ryža, kyslá uhorka  

0,35/40

 

150/250/260

120/260/50

150/200/100

 

1,3,9

 

7

1,3,7

1

Štvrtok

21.9.2017

 

 

Polievka šošovicová kyslá

 

1/ Bravčová panenka s hubovou omáčkou, široké rezance

2/ Parené buchty s makom alebo orechmi, čaj

3/ Pečená fileta z hoki, zemiaková kaša, šalát (ryba)

4/ Zeleninový tanier s hermelínom a vajcom, dressing, rožok

 

0,35/40

 

150/200/225

390/0,20

200/320/150

450/60

1,7

 

1,3,7

1,3,7,8

1,4,7

1,3,7

Piatok

22.9.2017

 

Polievka kapustová s klobásou

 

1/ Černohorský bravčový rezeň, zemiaky, šalát

2/ Zapekaný karfiol, zemiaková kaša, šalát

3/ Fazuľový prívarok, pečená klobása, chlieb

0,35/40

 

150/260/150

300/320/150

400/1ks/40

 

1,7

 

1,3,7

1,3,7

1,7

 

 

Jedálny lístok zostavuje: šéfkuchárka - Anna Šinkovičová, prevádzkarka v ZJ - Jana Runáková.

Jedlá sa pripravujú podľa MSN v skupine A, B, C. Zmeny v jedálnom  lístku sú vyhradené.

Predaj stravných lístkov je vždy v pondelok  v POKLADNI  SAV od 11.00  do 11.30 a  od 12.00  do 13.00  hod.  Cena za  ks 3,30 €.

Alergény 1 obilniny,  2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sója, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezam, 12 siričitany

Hmotnosť príloh v hotovom stave a mäso v surovom stave.

Obedy sa vydávajú od 11.30 do 13.30.

 Jedálniček aj na www.urad.sav.sk                          Prajeme Vám  dobrú  chuť !