Stravovanie - Úrad SAV

   Aktuálny jedálny lístok 
   Budúci týždeň varíme 
   -------------------------------------------
   Oznamy       NEW


Jedáleň - Úrad SAV,
Štefániková 49,
Bratislava

 



Jedálny lístok na dni: 22.05.2017-26.05.2017

   SLOVENSKÁ AKADÉMIA VIED,  ŠTEFÁNIKOVÁ 49, 814 38 BRATISLAVA

Jedálny lístok

 

 

 

hmotnosť

alergény

Pondelok

22.5.2017

Polievka kalerábová

1/ Srbské ražniči z br. panenky, zemiakové hranolky

2/ Karfiolový rezeň so zeleninovým šalátom

3/ Pikantná kuracia pečeň (vnútornosť), zemiaky, kyslá uhorka

0,35/40

150/200

200/300

200/260/100

1,7

1

1,3,7

1

Utorok

23.5.2017

Polievka paradajková s ryžou

1/ Hovädzí tokáň, dusená ryža, šalát

2/ Kysnutý makový závin, čaj

3/ Maslový rezeň, zemiaková kaša, šalát

4/ Šalát s tuniakom (ľad. šalát, reďkovka, paradajka, kukurica)

0,35/40

150/190/150

480/0,20

150/320/150

500

1

-

1,3,7

1,3,7

4

Streda

24.5.2017

Polievka slepačia s niťovkami

1/ Kuracie soté v zemiakovej placke, syr

2/ Dusený špenát, varené vajcia, zemiaky

3/ Džuveč z bravčového mäsa s ryžou, kyslá uhorka

0,35/40

150/2ks

250/2ks/260

350/100

1,3,9

1,3,7

1,3,7

-

Štvrtok

25.5.2017

Polievka šošovicová kyslá

1/ Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát

2/ Bryndzové halušky, acidofilné mlieko

3/ Morčacie prsia na paprike, halušky

4/ Zeleninový tanier so syrom a vajcom, dressing, rožok  

0,35/40

150/260/150

450/0,20

150/200/250

500/60

1,7

1,3,7

1,3,7

1,3,7

1,3,7

Piatok

26.5.2017

Polievka furmanská

1/ Pečená br. krkovička, dusená kyslá kapusta, knedľa

2/ Zeleninové rizoto, syr, šalát

3/ Pečená ryba Hoki na cesnaku, zemiaková kaša, šalát

0,35/40

150/250/190

400/150

200/320/150

1,7

1,3,7

7

4,7

 

Jedálny lístok zostavuje: šéfkuchárka - Anna Šinkovičová, prevádzkarka v ZJ - Jana Runáková.

Jedlá sa pripravujú podľa MSN v skupine A, B, C. Zmeny v jedálnom  lístku sú vyhradené.

 

Predaj stravných lístkov je vždy v pondelok  v POKLADNI  SAV od 11.00  do 11.30 a  od 12.00  do 13.00  hod.  Cena za  ks 3,30 €.

Alergény 1 obilniny,  2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sója, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezam, 12 siričitany

Hmotnosť príloh v hotovom stave a mäso v surovom stave.

Obedy sa vydávajú od 11.30 do 13.30.

 Jedálniček aj na www.urad.sav.sk                          Prajeme Vám  dobrú  chuť !